qui som ...

Som els integrants de la comissió de l'Escola Verda de la Falguera. Dita comissió està formada per mestres i famílies sensibilitzats amb temes relacionats amb el medi ambient i l'entorn. Aquest blog pretén ser una eina de comunicació i sensibilització sobre els temes relacionats amb el respecte i conservació del medi ambient.
Escola Verda és una comissió oberta a tothom que hi vulgui participar. Per posar-vos en contacte amb nosaltres podeu fer-ho a través del correu electrònic: escolaverdalafalguera@gmail.com
APA, ANIMEU-VOS!


Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 8 de març del 2013

som Escola ... i VERDA!


Des d'aquesta secció també esperem la vostra col·laboració aportant idees i propostes sobre temes i procediments per desenvolupar tot aquest projecte d'ESCOLA VERDA.

Què és una ESCOLA VERDA?
Una Escola Verda és un centre escolar que opta per treballar, dins de totes les matèries educatives, per un respecte pel medi ambient, i per establir un sistema de gestió medi ambiental.
Què fem a l’escola?
* Reciclatge de paper i envasos a les classes i al pati.
* Reutilització de paper, cartolines i altres materials.
* Ús de carmanyoles per reduir els envasos als esmorzars.
* Reciclatge de l’oli de la cuina.
*  Sortides al bosc.
Seguim treballant en la recollida de materials per tal de reciclar-los correctament: piles, paper, plàstic, tòners i tintes d’impressora. Enguany hem decidit col·laborar en una campanya de recollida de mòbils vells per tal d’aprofitar el mineral utilitzat en la fabricació de les bateries (el coltan) i evitar la superexplotació de les zones d’extracció d’aquest mineral.
Creiem que la millora del Medi Ambient és possible. És per això que cal una estreta col·laboració entre alumnes, famílies i mestres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada