qui som ...

Som els integrants de la comissió de l'Escola Verda de la Falguera. Dita comissió està formada per mestres i famílies sensibilitzats amb temes relacionats amb el medi ambient i l'entorn. Aquest blog pretén ser una eina de comunicació i sensibilització sobre els temes relacionats amb el respecte i conservació del medi ambient.
Escola Verda és una comissió oberta a tothom que hi vulgui participar. Per posar-vos en contacte amb nosaltres podeu fer-ho a través del correu electrònic: escolaverdalafalguera@gmail.com
APA, ANIMEU-VOS!


Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 10 de novembre del 2013

TROBADA D'ESCOLES VERDES A MATARÓ - 5 de novembre de 2013

El passat dimarts 5 de novembre la nostra escola va participar al SEGON FÒRUM DE LA XESC (Xarxa d’Escoles  per    a  la sostenibilitat   de Catalunya). Com que no tothom podia anar, la representació de la nostra escola va estar a càrrec de la Leti i l'Alberto, com a representants de l'equip de mestres i membres de la Comissió d'Escola Verda, i d'en Marc i de l'Ian, delegats dels dos grups de 5è, els quals varen exposar  als companys de les altres escoles, algunes de les actuacions modificadores del medi ambient més proper que fem al centre, a través del nostre benvolgut "Dia de l'arbre".
Per concloure la jornada, vàrem plantar plantes aromàtiques al parc central de Mataró!




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada